Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Απρόοπτα!!





 Μια Παρασκευή η κυρία μας ήρθε στο σχολείο κάπως..είχε στραβώσει!!! Φοβηθήκαμε..ήταν πολύ τρομακτική! ΄ Ηρθε αναπληρωτής στη θέση της βέβαια  (σιγά μη χάναμε μάθημα,,) Μετά από τρεις (!!!) εβδομάδες επέστρεψε..Είχε ξεστραβώσει λίγο!! Όλα καλά λοιπόν! 

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Αχ αυτά τα παγκάκια!!

Όλοι θέλουν τα παγκάκια.. Από την πρώτη δημοτικού! Αλλά όχι! Από  παλιά τα παγκάκια είναι μόνο για την έκτη. Αυτά σκεφτόμασταν κι εμείς σαν μικρούλια. Αχ αυτοί οι άγραφοι κανόνες του σχολείου. Τώρα όμως που φτάσαμε στην έκτη,  μια χαρά μας είναι αυτοί οι κανόνες. Με το που χτυπάει το κουδούνι, Στ1  και Στ2 τσουπ στα παγκάκια. Ώσπου μια μέρα, χτυπάει το κουδούνι   και τι να δούμε… τα ΤΕΤΑΡΤΑΚΙΑ μας έχουν πάρει τη θέση! Αααα όχι,  αυτό δε γίνεται. Κάποια κορίτσια της Τετάρτης ουρλιάζουν , αλλά εμείς
τους ζητάμε  «ήρεμα» να φύγουν. Κάποια αγόρια «αγκαλιάζονται» φιλικά πάντα... Τελικά επεμβαίνει ο διευθυντής…  Ωχχ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !                        Ναι, σωστά καταλάβατε. ΤΙΜΩΡΙΑ! Και τι τιμωρία..κανένα παιδί της έκτης στα παγκάκια για μια εβδομάδα! Καλά να πάθουμε. Τα παγκάκια είναι για όλους ή ..τουλάχιστον μέχρι να ξεχαστεί το θέμα.

 Μετά  θα   δούμε…
Μαρία - Αργυρώ  Π.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Η εφημερίδα μας!

Η σχολική μας εφημερίδα  «Έκτη..άποψη», δημιουργήθηκε από τους μαθητές του τμήματος μας.
Με τη βοήθεια της δασκάλας μας Κουτρουμάνη Δώρας, χρησιμοποιώντας τη φαντασία μας, με αρκετές δόσεις χιούμορ, αφιερώνοντας κάποιες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μας συνεργαστήκαμε με πολύ κέφι και μεράκι για το τελικό αποτέλεσμα. Η έκδοση της εφημερίδας μας έδωσε την ευκαιρία να εκφράσουμε τις σκέψεις μας, τις ανησυχίες μας και τα ταλέντα μας.
Καλή ανάγνωση!!!